AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı saç taramak

Kahve falında sarı saç taramak

Kahve falında sarı saç taramak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sorunların son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sarı saç taramak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında sarı saç taramak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun sarı saç taramak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını taramak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçlarını taramak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçını taramak ekmeğine leke süreceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü saçı taramak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz saç taramak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir