AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını taradığını görmek

Kahve falında saçını taradığını görmek

Kahve falında saçını taradığını görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını taradığını gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında annesinin saçını taramak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında aynada saç taramak işinin başına geçeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını saçını taramak güzel ameller işleyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak kendisi için isabetli kararlar alacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saç taramak bit görmek statü atlayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, bolluğun ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında fırçayla saç taramak rahat yüzü göreceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir