AnaSayfa / Genel / Kahve falında motorlu polis görmek

Kahve falında motorlu polis görmek

Kahve falında motorlu polis görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, eski enerjisini bulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında motorlu polis gördüyseniz:

  • Alışılmadık iş birlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Kahve falında polis motoru görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında motorlu polis görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında motorla yokuş çıkmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında motorla gezdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motora binip gitmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yağmur yağmamasına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük motor görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, can sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında motorla ağaç kesmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hız motoru görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir