AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda polisle konuşmak

Kahve falında telefonda polisle konuşmak

Kahve falında telefonda polisle konuşmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, maddi durumun düzeltileceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işlerinin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler ışığında işinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bir konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak yüzüne kan geleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla polisle konuşmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla polis aramak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında polisi telefonla aramak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla polisi aramak borçların ödeneceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında polise telefon etmek zor ve karamsar günler geçireceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sivil polisle konuşmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir