AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü polis görmek

Kahve falında ölü polis görmek

Kahve falında ölü polis görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, stresinin çoğalacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, zor bir işe girileceğine, mevlit okutacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölü polis gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Kahve falında ölü polis görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında polisi telefonla aramak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında polisi evde görmek büyük başarıla kazanacağına, keyfinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisle işbirliği yapmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık polis görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kendini polis görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir