AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten yardım istediğini görmek

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, aradığı aşkı bulacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına tabir olunur.

Kahve falında polisten yardım istediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisten yardım istemek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında polisin yardım ettiğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise yardım etmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisten yardım almak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis olmak istemek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerinden yardım istemek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasından yardım istemek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir