AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında polisin ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, koltuğunun da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis olup ateş etmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise ateş etmek çok üst mevkilere geleceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında polisin yardım ettiğini görmek arzuların gerçekleşeceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise şikayet edilmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir