AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı polisler görmek

Kahve falında silahlı polisler görmek

Kahve falında silahlı polisler görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında silahlı polisler gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında polisin elinde silah görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Kahve falında polise silah vermek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis silahı görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında polisten silah almak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis silah görmek böylelikle yüzünün güleceğine, mevki makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah polis görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah ve polis görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında polise silah sıkmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir