AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten para almak

Kahve falında polisten para almak

Kahve falında polisten para almak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisten para almak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzlarına ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında polise para vermek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kişinin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis ve para görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında polisten para almak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında polis tarafından korunmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisi kurtarmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak işlerini hafifleteceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis olmak istemek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir