AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten gizlenmek

Kahve falında polisten gizlenmek

Kahve falında polisten gizlenmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, zorluklarının son bulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, güvensizliğini yeneceğine yorulur.

Kahve falında polisten gizlenmek gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Kahve falında polisten gizlenmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Kahve falında gizlenmek saklanmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında saklanmak gizlenmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gizlendiğini görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babadan gizlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gizlendiğini görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçıp gizlenmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir