AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini polis görmek

Kahve falında birini polis görmek

Kahve falında birini polis görmek şansının açık olacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birini polis gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Kahve falında polisten yardım istemek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polise ihbar etmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis sapkasi takmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında polis olmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini polis kıyafetiyle görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, çok kötü hissedileceğine alamet eder.

Kahve falında polis ve tabanca görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir