Kahve falında polise ihbar etmek

Kahve falında polise ihbar etmek sevdiğini söyleyeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, ister istemez çok üzüleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yönetici makamına geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polise ihbar etmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Kahve falında birini polise ihbar etmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polise ihbarda bulunmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında polise ihbar etmek kazancının sürekli artacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birini ihbar etmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ihbar etmek kurtuluşa kavuşacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ihbar edilmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisten ceza yemek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, işlerin kara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek sorunlarının artacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top