AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis sapkasi takmak

Kahve falında polis sapkasi takmak

Kahve falında polis sapkasi takmak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hatalarını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında polis sapkasi takmak gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında polis sapkasi takmak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura saplanmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında sap tarlası görmek doğru işler yapacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balta sapı görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz sapı toplamak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bugday sapı görmek ekmek bulamayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ok saplandığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine inanılır.

Kahve falında sapsız gül görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir