AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis olmak

Kahve falında polis olmak

Kahve falında polis olmak çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis olmak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında polise para vermek gönül yaralarının iyileşeceği, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında polisi aramaya çalışmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine polis geldiğini görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında trafik polisi olduğunu görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisten para almak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında polisten gizlenmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalettir.

Kahve falında karakol ve polis görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet eder.

Kahve falında polise silah sıkmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir