AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten yardım istemek

Kahve falında polisten yardım istemek

Kahve falında polisten yardım istemek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisten yardım istemek gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisten yardım istemek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında polisin yardım ettiğini görmek kredi çekileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında polise yardım etmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet eder.

Kahve falında polisten yardım almak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis olmak istemek yeni fırsatlar elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birilerinden yardım istemek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında meleklerden yardım istemek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir