AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve tabanca görmek

Kahve falında polis ve tabanca görmek

Kahve falında polis ve tabanca görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, hayırlı kapılar açılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis ve tabanca gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında polis ve tabanca görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve polis görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kovalandığını görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bozuk tabanca görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancanın kırıldığını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca aldığını görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalettir.

Kahve falında tabanca kullanmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir