AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini polis kıyafetiyle görmek

Kahve falında birini polis kıyafetiyle görmek

Kahve falında birini polis kıyafetiyle görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, istediği oranda da eğleneceğine, borçlarının çoğalacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, de zenginliğe kavuşacağına, söylediklerinin çıkacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini polis kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında kendini polis kıyafetiyle görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, evi yoksa ev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini polis kıyafetiyle görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulur.

Kahve falında polis olmayı görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz polisi görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine işaret eder.

Kahve falında motosikletli polis görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Kahve falında silahlı polis görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yüzünün hep güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis sevgili görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Kahve falında özel polis görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir