AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla polise yakalanmak

Kahve falında arabayla polise yakalanmak

Kahve falında arabayla polise yakalanmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, acılarını dindireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında araba sürerken polise yakalanmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise yakalandığını görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında polise silah yakalatmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında polislere yakalanmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında silahla polise yakalanmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işarettir.

Kahve falında sivil polise yakalanmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir