AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürüp suya atmak

Kahve falında birini öldürüp suya atmak

Kahve falında birini öldürüp suya atmak makamının tehlikeye gireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, huzurlu hissedileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında birini öldürüp suya atmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Kahve falında birini öldürüp suya atmak malında zulüm meydana gelmesine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında adam öldürüp denize atmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında birini öldürüp denize atmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında birini suya atmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğü suya atmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine su atmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üzerine su atmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği suya atmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir