AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam öldürüp denize atmak

Kahve falında adam öldürüp denize atmak

Kahve falında adam öldürüp denize atmak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam öldürüp denize atmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki çıkabilir.

Kahve falında adam öldürüp denize atmak rütbe edineceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde adam öldürmek daha kararlı bir kişi olunacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işaret eder.

Kahve falında birini öldürüp denize atmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında adama yumruk atmak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, düşman malından yemeye delalet etmektedir.

Kahve falında adama tokat atmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam atmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında adam balkondan atmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan adam atmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir