AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini suya atmak

Kahve falında birini suya atmak

Kahve falında birini suya atmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalet eder.

Kahve falında birini suya atmak gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Kahve falında yılana su atmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında birisine su atmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına su atmak yalan söylemeyeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini suya atmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya muska atmak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği suya atmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze su atmak büyük sorunlar yaşanacağına, her zaman hak ettiğini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine su atmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir