AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü suya atmak

Kahve falında yüzüğü suya atmak

Kahve falında yüzüğü suya atmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, elinin de bolluk göreceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü suya atmak gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında yüzüğü suya atmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük atmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında altın yüzüğü atmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğü yere atmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak rahat edeceğine, bol bol moral depolanacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğü atmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında söz yüzüğü atmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe yüzük atmak kimseden korkmayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir