AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine su atmak

Kahve falında birinin üzerine su atmak

Kahve falında birinin üzerine su atmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, öz güven kazanacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine su atmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Kahve falında hortumla su atmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarı suya atmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında suya olta atmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına inanılır.

Kahve falında suya bıçak atmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında parayı suya atmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kediye su atmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne su atmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir