AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine su atmak

Kahve falında üzerine su atmak

Kahve falında üzerine su atmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine su atmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında birisine su atmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze su atmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında suya para atmak yeteneklerini geliştirmeye, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında suya bıçak atmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sıcak su atmak eşyaların yenileneceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına işaret eder.

Kahve falında timsahı suya atmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya bozuk para atmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında suya muska atmak yeni bir hayat kuracağına, yenilenme yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir