AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği suya atmak

Kahve falında bebeği suya atmak

Kahve falında bebeği suya atmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında bebeği suya atmak gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Kahve falında bebeği suya atmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği atmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği çöpe atmak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği ateşe atmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe tokat atmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Kahve falında bebeği balkondan atmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek atmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işarettir.

Kahve falında bebeği camdan atmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir