AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürüp denize atmak

Kahve falında birini öldürüp denize atmak

Kahve falında birini öldürüp denize atmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, kazancının iki kat artacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birini öldürüp denize atmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında adam öldürüp denize atmak geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında birini öldürüp denize atmak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birini öldürüp suya atmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında denize taş atmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denize çiçek atmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize tuz atmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize çapa atmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir