AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini olduğundan şişman görmek

Kahve falında birini olduğundan şişman görmek

Kahve falında birini olduğundan şişman görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini olduğundan şişman gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Kahve falında kızını şişmanlamış görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında şişman tavuk görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çok şişman görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını şişman görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı şişman görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir