AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf insanı şişman görmek

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Kahve falında zayıf insanı şişman gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı haberler duyacağına yorulur.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek görmediği yerlere gideceğine, onlara karşı zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine inanılır.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek geçim derdinin biteceğine, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir