AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek hasret ve özlem gidereceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek kimse ile tartışmayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir