AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını şişmanlamış görmek

Kahve falında kızını şişmanlamış görmek

Kahve falında kızını şişmanlamış görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, ufkunun açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kişinin hayatının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında kızını şişmanlamış gördüyseniz:

  • Ani tepkileri veya anlık tutarsızlıkları en iyi şekilde yönetmeyi başarabilirsiniz.

Kahve falında kızını şişmanlamış görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kızını şişman görmek başa iş açacağına, gelirinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini şişman görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını şişman görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek sağlık ve hayır getireceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalettir.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında eşini şişman görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir