AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını şişman görmek

Kahve falında başkasını şişman görmek

Kahve falında başkasını şişman görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, hatalı yollara gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını şişman gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz.

Kahve falında şişman bayan görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında şişmanlık görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kalp kırmaya işaret etmektedir.

Kahve falında şişman bir kadın görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı şişman görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasını şişman görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına işarettir.

Kahve falında birini olduğundan şişman görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında çok şişman olduğunu görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir