AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını şişman görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman arkadaş görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet eder.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında şişman bebek doğurmak aradığı çareleri bulacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulur.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında şişmanlayan birini görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir