AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman tavuk görmek

Kahve falında şişman tavuk görmek

Kahve falında şişman tavuk görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çeşitli avantajlar elde edileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında şişman tavuk gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya harcamalarınızda yapacağınız değişiklikler alışılmadık yollarla, ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında şişman tavuk görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında şişman bebek doğurmak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın birini şişman görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birini çok şişman görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi şişman görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman biriyle evlenmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında şişman bir erkek görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında eşini şişman görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir