AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kuyuya atmak

Kahve falında birini kuyuya atmak

Kahve falında birini kuyuya atmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, idealist davranacağına, sabit geliri olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında birini kuyuya atmak gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Kahve falında birini kuyuya atmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulur.

Kahve falında kuyuya ip atmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya taş atmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak yeni yollara girileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına inanılır.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya bişey atmak rızkının çeşitleneceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kuyuya atmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir