AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya taş atmak

Kahve falında kuyuya taş atmak

Kahve falında kuyuya taş atmak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya taş atmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kuyuya taş atmak fikirlerinin çatışacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine inanılır.

Kahve falında kuyuya bişey atmak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak şerefli bir hayat süreceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya atmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kuyuya atmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya ip atmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir