AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya bişey atmak

Kahve falında kuyuya bişey atmak

Kahve falında kuyuya bişey atmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya bişey atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Kahve falında kuyuya ip atmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya insan atmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ele geçen paranın daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya adam atmak fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kuyuya atmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak neşe içinde olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya taş atmak ahlakından vazgeçmeyeceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya bişey atmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir