AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kuyuya atmak

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak gördüyseniz:

  • Yepyeni başlangıçların eşiğindesiniz.

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya adam atmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya bişey atmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya ip atmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kuyuya atmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya insan atmak fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya atmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir