AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya bir şey atmak

Kahve falında kuyuya bir şey atmak

Kahve falında kuyuya bir şey atmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerin rast gideceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanız ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak beklenen mirasın alınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya insan atmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya bişey atmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya ip atmak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya adam atmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, desteksiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya atmak sağlığını da kaybedeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya taş atmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir