AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi kuyuya atmak

Kahve falında kediyi kuyuya atmak

Kahve falında kediyi kuyuya atmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, ardından bu kişiye açılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki değişim sürecine giriyor.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kuyuya atmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuyuya taş atmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya bişey atmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya insan atmak sevdikleriyle arasının açılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya ip atmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin afiyette olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir