AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya atmak

Kahve falında kuyuya atmak

Kahve falında kuyuya atmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kuyuya atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında kuyuya insan atmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında birini kuyuya atmak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya atmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya taş atmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya ip atmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir