AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya ip atmak

Kahve falında kuyuya ip atmak

Kahve falında kuyuya ip atmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, işinde de hep başarılı olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yeniden can bulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayattan yana keyif bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya ip atmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında kuyuya ip atmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iple kuyuya inmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında kuyuya adam atmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya atmak istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında birini kuyuya atmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya bişey atmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir