AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi, bağlantılarınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik gelişmeler olabilir.

Kahve falında köşeye sıkıştırmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında köşeye sıkışmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köşe koltuk görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şark köşesi görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında köşe görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında köşe yazarı görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında köşede oturmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir