AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşe koltuk görmek

Kahve falında köşe koltuk görmek

Kahve falında köşe koltuk görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında köşe koltuk gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Kahve falında köşeli koltuk görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında köşe koltuk görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet eder.

Kahve falında köşeye sıkıştırmak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köşe takımı görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köşe görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin bir köşesinin yıkıldığını görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köşeye sıkışmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir