AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşeye sıkıştırmak

Kahve falında köşeye sıkıştırmak

Kahve falında köşeye sıkıştırmak herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulur.

Kahve falında köşeye sıkıştırmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köşeye sıkıştırmak başarılarının bir ömür süreceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında köşeye sıkışmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında evin bir köşesinin yıkıldığını görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kazancının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köşe görmek herkesin rahat edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında köşeli yastık görmek işini büyüteceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında köşede oturmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köşeli koltuk görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir