AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşe yazarı görmek

Kahve falında köşe yazarı görmek

Kahve falında köşe yazarı görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ekmeğinin artacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında köşe yazarı gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında köşe yazarı görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yazarla konuşmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir yazar görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü yazar görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitap yazarı görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yazar görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yazar olmak patlama noktasına geleceğine, maddi çıkmazların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazar olduğunu görmek iş hayatında zarar edileceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir