AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşeye sıkışmak

Kahve falında köşeye sıkışmak

Kahve falında köşeye sıkışmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Kahve falında köşeye sıkışmak gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında köşeye sıkıştırmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köşeye sıkışmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köşe görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Kahve falında şark köşesi görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında köşede oturmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında köşe koltuk görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında köşe takımı görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir