AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşede oturmak

Kahve falında köşede oturmak

Kahve falında köşede oturmak işlerinde yenilikler yapacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köşede oturmak gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Kahve falında köşede oturmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köşe koltuk görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında şark köşesi görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Kahve falında köşe takımı görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köşeye sıkışmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında köşeye sıkıştırmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köşeli koltuk görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında köşeli yastık görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir