AnaSayfa / Genel / Kahve falında şark köşesi görmek

Kahve falında şark köşesi görmek

Kahve falında şark köşesi görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, malını ve canını riske edeceğine, kazancın gittikçe azalacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında şark köşesi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında şark köşesi görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köşe yazarı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında köşeye sıkışmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında köşeli yastık görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet eder.

Kahve falında evin bir köşesinin yıkıldığını görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köşe görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yersiz yere suçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köşe takımı görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yorulacağına işaret eder.

Kahve falında köşede oturmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir