AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşe görmek

Kahve falında köşe görmek

Kahve falında köşe görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, düzeninin yıkılmayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında köşe gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köşeye sıkışmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köşede oturmak imkânsızlıklarının biteceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında köşe koltuk görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, çok yoğun çalışacağına işaret eder.

Kahve falında köşeye sıkıştırmak hayatını stresten uzakta geçireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında şark köşesi görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin bir köşesinin yıkıldığını görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında köşeli koltuk görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir