AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kısa boylu görmek

Kahve falında birini kısa boylu görmek

Kahve falında birini kısa boylu görmek hastalıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında birini kısa boylu gördüyseniz:

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında kendini kısa boylu görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyu kısa görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında kısa boylu birini görmek hasret giderileceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına inanılır.

Kahve falında birini kısa boylu görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, işlerin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir